Joan Makenbach

producties

Na de Middelbare Hotelschool te hebben afgerond, studeerde Joan in 1998 af aan de school voor Journalistiek in Utrecht. Maar al in haar laatste jaar werd ze veelvuldig gevraagd om artikelen te schrijven, mede op voorspraak van haar docenten die haar voordroegen bij bladen. Een freelance carrière was geboren.

Door de jaren heen heeft Joan al voor heel veel tijdschriften en websites geschreven. Een kleine selectie: Beau Monde, Flair, Libelle, Panorama, Grazia, Midi, Marie Claire, AvantGarde, Pink Ribbon, Esta, Kinderen, Ouders van Nu, Groter Groeien, OOK,In Shape,  de Waterkampioen, Vriendin, Tennis Magazine, KRO Magazine, Mikro Gids en Veronica Magazine.

Maar ook voor commerciële opdrachtgevers en zakelijke bladen als Favorites Magazine, NL, Bastion Blik en CenZ.

Sinds 2007 werkt ze op regelmatige basis voor de websites van de KNVB:  knvb.nl, onsoranje.nl, voetbal.nl.

Geinteresseerd in een zeer ervaren freelance journalist die in staat is mooie interviews, reportages en achtergrondverhalen te maken en zich vastbijt in een onderwerp? Iemand die betrouwbaar, flexibel en creatief is en snel en accuraat werkt? Dan bent u aan het juiste adres.

Naast het schrijven van artikelen voor publieksbladen schrijft Joan ook nieuwsbrieven, brochures, commerciële- en reclameteksten en persberichten. Met een heldere, vlotte pen om zo te informeren, amuseren of overtuigen.